ZINO IS BACK! AND WE ARE REAL (A)LIVE. LEES ALLES OVER ONS 2016 CONCEPT!

ZINO IS BACK & (A)LIVE

ZINO IS TERUG IN HARTJE CENTRUM TILBURG!


The originele `vintage` Zino logo

Na een periode van wat stilte is welbekend discotheek ZINO terug in Tilburg. Zino, de tot meerdere malen uitgeroepen, meest populaire uitgaansgelegenheid te Tilburg. `Het hart van het uitgaansleven in omgeving Tilburg`. Én alsmede de oorkonde van modernste discotheek te Nederland. Medio 2016 is Zino helemaal terug met een beter concept dan ooit te voor!

`De Zino`, zoals men naar het hart van het Tilburgse en zelfs Brabantse uitgaansleven refereerde, is terug! Tegenwoordig – medio 2016 – met een derde lettergreep als aanvulling op de naam, heet men vanaf nu `ZinoLive`.

 

Het woord `Live` is zeker niet zonder reden! Ook aan het gehele Zino concept is `live` toegevoegd. Naast de vooruitstrevende, hypermoderne, trendsettende en meest populaire discotheek die we allemaal kennen, heeft ZinoLive nu bekende Nederlanders, artiesten, en bekende DJ’s toegevoegd. Daarbij zijn er meer mogelijkheden ontstaan, grote bedrijfsfeesten kunnen er ook terecht voortaan.

Allerlei nieuwtjes. De laatste trends rond uitgaan, stappen, fashion, muziek, en de ontwikkelingen rond het uitgaansleven in zijn geheel. En natuurlijk met als rode draad de evenementen, historie, foto’s en alle informatie omtrent deze populaire uitgaansgelegenheid. Dit alles is te vinden op de nieuwe ZinoLive Website. www.zinolive.nl.

Voor vragen over een evenement kun je altijd contact opnemen door te mailen naar: info@zinolive.nl , of per telefoon: 013.850.88.91.

Mocht je een vraag hebben over tickets. Neem dan contact op met Zino`s Ticket-Support via: support@tibbaa.com

ZINO LIVE TILBURG
Heuvelring 94,
5038CL Tilburg

Telefoon: 013.850.88.91.
Fax: 1-714-252-0026
Email: info@zinolive.nl
Ticket-Support: support@tibbaa.com

ZINO GEGEVENS

ZINO LIVE TILBURG, De meest veelzijdige horeca locatie van Tilburg

Heuvelring 94
5038CL Tilburg
N.B. Nederland

1-714-252-0026

h

Ticket Support 
support@tibbaa.com

Upcoming events

  • No Events were found.